רצועות זוקיני קלויות במילוי גבינות

    אסתי חדד Comments Off on רצועות זוקיני קלויות במילוי גבינות
    23:36
    13.05.24
    נתי קאליש No Comments on פרסום ראשון: מי יהיה הממשיך? נחשפת צוואתו של האדמו"ר מביאלה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המתכון המנצח בחצי הגמר – משימת "מאכל לחג".

    מאת: יעל שטרית

    מצרכים:
    3 זוקיני טריים
    250 גר' גבינת חרמון
    100 גר' גבינה צהובה
    100 גר' גבינה לבנה
    3 כפות צנוברים
    3 כפות פטרוזליה קצוצה דק
    2 כפות בזיליקום קצוצים
    מלח, פלפל שחור

    רצועות זוקיני קלויות - מנה חגיגית ומנצחת

    אופן ההכנה:
    1. פורסים את הזוקיני לאורכם לפרוסות דקות.
    2. משמנים את את הפרוסות, ממליחים ומפלפלים.
    3. מחממים מחבת פסים עם מעט חמאה עד שהיא מתחילה להעלות עשן.
    4. מניחים על המחבת את פרוסות הזוקיני וקולים כשתי דקות מכל צד, מקררים מעט.
    5. מערבבים את הגבינות, התבלינים והצנוברים, מכינים מהתערובת כדורים קטנים.
    6. כורכים סביב כל כדור רצועת זוקיני ומניחים את הרצועות המלופפות בתבנית אפיה. מהדקים על כל גבעת גבינה כמה צנוברים.
    7. אופים כעשר דקות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות.

    בהצלחה!!!



    0 תגובות